cos z ta kiera jest nie tak znaczy sie z tymi kolorami
Stukot w przedniej części.
Zwiń
X
-
Stukot w przedniej części.
Pytanko? od niedawna dochodzą do mnie dziwne dźwięki w przedniej prawej części gdzieś w okolicy prawego koła ( słychać stukanie przy 80-90/h jakby jakaś część plastiku nie wiem. Panowie jeśli ktoś miał podobną sytuację proszę o jakieś info bo już dostaje szału jak tylko to słyszę.
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam wszystkich posiadaczy... [shadow=green:62a2d9bf33][/shadow:62a2d9bf33]
-
-
może to rzeczywiście oberwany plastik - np. fartuch błotnika albo zderzak połamany od środka i wpada w wibracje przy takiej predkości. Ale równie dobrze możesz sprawdzić czy aby to nie łożyska... Może napisz co to za silnik wogle i jaki przebieg.Octavia Ambiente (ICE) 1.6 i Octavia II FL ELEGANCE 1.4 TSI
Komentarz
-
-
dzieki za podpowiedź Shadoon silnik to TDI 81kW z przebiegiem 30000 (2004)- trochę strzeliłem gafe bo to nie z prawej tylko z lewej strony. Dziś byłem w servisie i mam go im zostawić na cały dzień żeby sobie posłuchali ale nie bardzo mam do nich zaufanie dlatego pytam wszystkich którzy mieli coś podobnego bądź już się z tym spotkali.
Pozdrawiam.
[ Dodano: Pią 02 Gru, 05 23:32 ]
z kierownica jest OKI tylko to wredne pie.......e stukanie co to może być...
Komentarz
-
Komentarz